Tíz perces, átmozgató edzés januárra + videó

Fitpercek Hegedüs Dóri Fitness Személyi edzővel: otthon is végezhető magas intenzitású edzésprogram.

Forrás: Diéta és Fitnesz2021. 01. 08. 11:20
null
A kép illusztráció. Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

10 perces, rendkívül hatékony, magas intenzitású átmozgató edzés Hegedüs Dóri Fitness Személyi edzőtől, amihez a kitartáson és az akaraton túl semmire sem lesz szükségünk – otthon is simán végezhető – írja a diétaésfitnesz.hu cikke.

A kép illusztráció.
Fotó: Pexels

Szinte mindenki megtapasztalta már, hogy karácsony és szilveszter között minden évben „felszalad„ ránk egy-két kiló. Ezek után aztán fogadkozni kezdünk, hogy most januárban új életet kezdünk. Ennek a legjobb módja, ha nem azonnal óriási feladatokat tűzünk ki magunk elé, hanem apránként kezdjük el a változásokat.

Már napi 10 perc mozgással is sokat tehetünk az alakunkért és az egészségünkért. Ebben segít most Hegedüs Dóri Fitness Személyi edző.

Nézze meg ezt a videót és vágjon is bele, ettől a programtól biztos, hogy pillanatok alatt eltűnik a felesleg!

Az átmozgató edzés kiegészítése diétával

Korábbi cikkünkben olyan ételeket mutattunk be, amelyek nem csak finomak és szuperegészségesek, de az újévi fogadalmak betartásában, miszerint idén megszabadulunk a fölösleges kilóinktól, igen jó szolgálatot tehetnek! Ez a hét legegészségesebb étel, ami beindíja a fogyást.

Egy másik cikkünkben pedig egy olyan esti italról írtunk, ami lerobbantja a karácsonyi felesleget. A gyömbértea ugyanis a meghűléses megbetegedések egyik legjobb természetes ellenszere és emellett remek zsírégető.

Korábbi cikkünkben a diéta tartósságával is foglalkoztunk. A fogyókúrák többsége hamis illúziókat kelt, hiszen a diéta befejezése után pár hónappal jön a meglepetés. Mutatjuk, mely módszerrel adhat tartós megoldást a fogyókúra.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.