Új ételreceptek az izmosodáshoz, ha unjuk a csirkét

Ha izomtömeget szeretnénk növelni, együnk minél több csirkehúst rizzsel – szól a jól bevált recept. Oké, de mi a helyzet a vegetáriánusokkal, akik a húst teljesen száműzve szeretnének izmosodni? Nekik adunk most néhány tippet – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT.HU2021. 05. 30. 12:20
null
A tofu nemcsak remek fehérjeforrás, vasban és magnéziumban is gazdag Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A testépítőknek olyan a csirkehús, mint az autónak az üzemagyag – létezni sem tud nélküle. Vagy mégis? Íme néhány húsmentes megoldás, amivel ha teljes mértékben nem is pótoljuk, valamelyest kiválthatjuk a jól bevált csirkemellet, akár azért, mert áttértünk a vegetáriánus életmódra, akár azért, mert szeretnénk kicsit változatosabbá tenni az étrendünket.

Tojásrántotta

Kevés jobb fehérjeforrást tudunk elképzelni egy kiadós rántottánál. Ahány ház, annyi szokás, mindenki másképp szereti, ám ezzel biztosan nem nyúlunk mellé, ha egyszerre szeretnénk izmosodni és finomat enni. Ráadásul villámgyorsan elkészíthető.

Sült tofu

A tofu nemcsak remek fehérjeforrás, vasban és magnéziumban is gazdag, vagyis igazi főnyeremény, ha valamiért kerülni szeretnénk a csirkemellet. Brokkolival és rizzsel remek választás ha izmosodni szeretnénk.

A tofu nemcsak remek fehérjeforrás, vasban és magnéziumban is gazdag
Fotó: PEXELS

Kinoás gombóc

Tökéletesen helyettesíti a húsgombócot, remek fehérjeforrás, és még finom is – kell ennél több? Sőt, ahogyan arról nemrégiben megjelent cikkünkben beszámoltunk, a népszerű énekesnőnek, Madonnának is a kinoa az egyik kedvenc alapanyaga.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.