Világszerte közel 50 millióan látták a hercegi párral készült interjút

A 2020-as Oscar díjátadó ceremónia óta a legmagasabb nézettségű szórakoztató műsor lett az interjú.

Forrás: MTI2021. 03. 10. 17:24
WINFREY, Oprah; MEGHAN hercegnõ
Világszerte több mint 49 millióan látták a Harry herceggel és feleségével készült interjút Fotó: Joe Pugliese Forrás: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Világszerte több mint 49 millióan látták Oprah Winfrey amerikai tévés műsorvezető Harry brit herceggel és feleségével, Meghan sussexi hercegnővel készített interjúját televízión vagy valamilyen streamingszolgáltatón keresztül – közölte kedden a CBS televízió.

A hercegi pár több problémára, köztük rasszizmusra és a királyi családon belüli viszályokra is kitért a beszélgetés során, melyet az amerikai CBS vasárnap, a brit ITV pedig hétfőn mutatott be.

Világszerte több mint 49 millióan látták a Harry herceggel és feleségével készült interjút
Fotó: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese

Az interjú még elérhető egyes streamingplatformokon. A CBS közlése szerint a nézők száma folyamatosan növekszik, és a kétórás beszélgetés pénteken ismét látható lesz az Egyesült Államokban.

A csatorna tájékoztatása szerint az amerikai nézők száma összesen 17,8 millió, ami a 2020-as Oscar díjátadó ceremónia óta a legmagasabb nézettségű szórakoztató műsorrá tette az Oprah-interjút.

A borítóképen Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle sussexi hercegnő interjút ad Oprah Winfrey amerikai televíziós személyiségnek

Öngyilkossági gondolatairól számolt be Meghan Markle

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be az Oprah Winfreynek adott vasárnapi interjújában.

„Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben” – emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában.

Kifejtette: a királyi család tagjainak elmondta, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást, úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.