Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

EP-választás

Kövér László: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik
Az Országgyűlés elnöke a taksonyi református gyülekezet Békesség Háza nevet viselő templomának és közösségi házának felszentelésén vett részt.
Ha sokan elmegyünk, akkor erős hangunk lesz – videó
A győzelmet még nem harcoltuk ki, az esélyek jól állnak, de azokat még nem váltottuk valóra, ezt nekünk kell megtennünk – hangsúlyozta Orbán Viktor.
Médianéző: A Fidesz sokkal jobban mozgósít a Facebookon, mint az ellenzék
A Facebookon továbbra is a Fidesz mozgósít a legjobban, az ellenzéki pártok közül a Gyurcsány-párt a leghatékonyabb, az MSZP és a Jobbik kampánya pedig összeomlott.
Potápi Árpád János: Az EP-választáson való részvételével mindenki segítsen a közös Európa létrehozásában
A nemzetpolitikai államtitkár szombaton a dél-bánsági Hertelendyfalván szólalt fel, ahol a Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesület tájházának avatóünnepségét tartották.
Merkel és Macron küzdelme kezdődhet meg vasárnap
Európa- szerte egy végső rohamra indultak a vezető politikusok, hogy még utolsó órákban is mozgósítani tudják potenciális szavazóikat.
Hajrá, jobboldal, hajrá, magyarok!
A sorsunkról, a jövőnkről fogunk dönteni holnap. Egész Euró­pa jövőjéről dönthetünk, ha vasárnap elmegyünk szavazni. A jövő Európája pedig arról szól, hogy Magyarország magyar ország maradhat-e.
Apáti Bence
Dömötör Csaba: Vasárnap minden korábbinál erősebb üzenetet küldhet Magyarország
A tét, hogy hosszú évek vitái után visszavonják-e azokat a javaslatokat, amelyeket fokoznák a bevándorlást – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Klímavédelem volt az ürügy a tüntetésre
Szinte a teljes baloldal képviseltette magát pénteken a globális klímasztrájk budapesti eseményén, amelyre a vezetőin keresztül Soros Györgyhöz köthető Avaaz is nagy erőkkel mozgósított.
/ 3 órája
Befejeződött a voksolás Szlovákiában, ismét alacsony lehet a részvételi arány
A helyi választási bizottságok első visszajelzései szerint a szombati voksolás iránt a legtöbb régióban alacsony volt az érdeklődés.
/ 4 órája
Megkezdődött a voksolás az ázsiai kontinensen
A külképviseleteken szombaton és vasárnap 20 ezren szavazhatnak, öt éve 7,5 ezren szerepeltek a külképviseleti névjegyzékben.
/ 4 órája
Bakondi György: A biztonságot erősítheti a bevándorlásellenes pártok sikere
Véleménye szerint a rászorulókat illető szolidaritás nem jelenthet mást, mint oda vinni a segítséget, ahol a baj van.
/ 6 órája
Mintegy 1300 újságíró fog tudósítani az EP brüsszeli székházából
/ 7 órája
Nagy a választási kedv Szlovákiában: egy amerikai nőt a hatóságoknak kellett visszafogni
/ 9 órája
Csehországban magasabb volt a részvétel, mint 2014-ben
Csehországban becslések szerint magasabb, 25 százalék körüli volt a részvétel az idei EP-választáson, mint 2014-ben, amikor az arra jogosultak 18,2 százaléka járult az urnákhoz.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.