Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 18., hétfő, Sándor, Ede napja

EP-választás

Semmi nem dőlt el
Minden lehetőség nyitva áll a Fidesz néppárti tagságával kapcsolatban – hangoztatta hétvégén Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje.
Rogán Antal: A Fidesz addig marad a néppártban, amíg az nem lesz bevándorláspárti
A Fidesznek addig éri meg az Európai Néppártban maradni, amíg az nem áll át teljes egészében a bevándorláspártiak oldalára – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter.
Keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában
Orbán Viktor ünnepi beszéde az 1848–49. évi forradalom és szabadságharc 171. évfordulóján.
Mráz: A néppártot elhagyhatja a nép
A Nézőpont Intézet vezetője hangsúlyozta: jelentősen meggyengülhet az Európai Néppárt, ha a liberális alternatíva mellett kötelezi el magát.
Látványos közép-európai felemelkedésre készülünk
Itt vannak velünk a lengyelek ma is, ahogy végig velünk voltak 1848–1849-ben és a XX. században is.
Megőriznék a keresztény Európát a magyarok
A magyarok kétharmada (65 százalék) örül annak, hogy az utóbbi években a korábbinál is jobbak lettek a lengyel–magyar kapcsolatok.
Semjén Zsolt: Arad mindörökre bevéste magát a magyar történelembe
A miniszterelnök-helyettes kiemelte: 1848 és 1956 összetartozik, mindkettő szabadságot akart az idegen elnyomók ellen, és mindkettőt vérbe fojtotta az idegen túlerő.
Németh Szilárd: Az idei tavaszi hadjárat legfontosabb ütközete az EP-választás lesz
Németh Szilárd azt mondta: a magyaroknak azt kell eldönteniük, hogy a magyarok országában vagy egy bevándorlóországban akarnak-e élni.
/ 10 órája
Rogán Antal: Európa megújítása a cél
/ 20 órája
Bakondi György: Birodalomépítési elgondolások formálódnak
A szabad államok hasznos és előremutató szövetsége helyett a nemzetállamot büntető, „birodalomépítési” elgondolások formálódnak – vélekedett a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
/ 2 napja
Osztrák tárgyaló: Halasztás esetén a briteknek részt kell venniük a választáson
Az Egyesült Királyságnak részt kell vennie a májusi európai parlamenti (EP-)választásokon, amennyiben a brit európai uniós tagság megszűnése (Brexit) a tervezett március 29-i dátum helyett július 1-je utánra halasztódik – jelentette ki a Brexitről szóló tárgyalások osztrák résztvevője szombaton.
/ 2 napja
Politológus: Az Európa Tanács megakadályozhatja a migrációs alap bővítését
Az Európai Tanács mellett a májusi EP-választásoknak is lehet szerepe abban, hogy végül elfogadják-e ezt a megemelt összeget – mondta Janik Szabolcs.
/ 2 napja
Jobb Európát kívánt a lengyel miniszterelnök
Isten áldja meg a magyarokat, Isten áldja meg a lengyeleket, adjon nekünk jobb Európát! – zárta beszédét Mateusz Morawiecki.
/ 2 napja
Varga Judit: Arról kell dönteni, hogy milyen Európát szeretnénk
A magyarok soha nem tehetnek le arról, hogy egyenrangú félként kezeljék őket a világban – húzta alá ünnepi beszédében Varga Judit.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.