Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Fricz Tamás blogja

Van-e még értelme az Európai Néppártban maradni?
Orbán Viktornak igaza van abban, hogy teljes bizonyosságot kell nyerni ahhoz, hogy nincs tovább helyünk a néppártban, s ezért még néhány tárgyalást le kell folytatni.
A liberálisoknak már Matolcsy György is fasiszta...
Már megint megjelent egy, a nemzeti együttműködés rendszerét és Magyarországot pocskondiázó és lesajnáló kötet az Egyesült Államokban.
Gyurcsány Ferenc a lovát ugratja
Ferenc testvérről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy ostoba: pontosan látja, hogy elébe kell mennie az eseményeknek.
Vagy bizonyítsa be Soproni Tamás, hogy a Mi Hazánk náci párt, vagy távozzon hivatalából!
Budapest VI. kerületének ellenzéki polgármesterének kettős keresztek állítását megtiltó intézkedése önmagában is botrányos.
Gyurcsány és Gyurcsányné: Most már álljon meg a menet!
A Ferenc testvér vezette DK megfenyegette Orbán Viktort, hogy az állítólagos korrupciós ügyek miatt vejével együtt börtönbe fog menni (nyilván, miután a DK megnyerte a választásokat).
Unió: még mindig a tagállami egyenjogúságunkért harcolunk
Most éppen Kovács Zoltánt próbálják pellengérre állítani, aki a 7. cikkellyel összefüggő meghallgatásunk alatt Twitter-üzenetekben közvetítette az ott elhangzottakat.
Greta Thunberg elárulta magát: a klímavédelem humbug
Az orrunknál fogva vezetnek bennünket a klímamozgalom mögött álló erők. Jobb, ha időben felébredünk, és felismerjük, miről is van szó valójában.
Soros most „beégett” – de mi lehetett a gyakorlat korábban?
Soros Györgynek nem sikerült elérnie, hogy Várhelyi Olivért ne válasszák meg az unió Bizottságán belül a bővítési és szomszédságpolitikáért felelős biztosnak.
Az atlétikai vb-t nem engedhetjük el
Ha Fekete-Győrék úgy gondolják, hogy népszavazással ismét egy magyar álmot akarnak elvenni és ezzel magukat akarják az egekbe – és főleg a DK – közelébe emelni, akkor ez nem maradhat válasz nélkül.
Cseh Katalin, ön súlyosan téved!
A határon túli magyarok érdekeit a legjobban a románok, illetve a szlovákok képviselik? Miféle „elképzelés” ez Cseh Katalin pártjától? Tarthatatlan, nevetséges és naiv.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!