Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Fricz Tamás blogja

Mitől lenne progresszív a baloldal?
Meg kell vívni a nyelvpolitikai küzdelmet is, ehhez pedig az kell, hogy ne fogadjuk el a globalista-liberális világkép nyelvi-fogalmi kereteit. Szakítsunk tehát a progresszív baloldal kifejezéssel.
Ferenc testvér már megint magáról beszél…
Ismerik azt az embertípust, aki önöket vádolta olyan negatív tulajdonságokkal, amelyek valójában őt jellemezték?
Tenerifei Tóbiás József után: Melyik fiatal politikus akarná még megváltani az MSZP-t?
Miként van az, hogy az MSZP-nek még a környékén – sőt, a fasorban – sem látni olyan fiatal politikust, aki tehetséges, karizmatikus, és esélyt ad arra, hogy vele kikecmeregjen a gödörből a párt?
Donáth Anna az EP-ben: Ennél már nincs lejjebb
Donáth elhiszi azt, hogy egész Európa szerint a Fidesz patás ördög, ezért csak ki kell mondani a bűvös szót, hogy ez a képviselő „fideszes”, és máris mindenki szörnyülködve nyomja meg a NEM gombot,
Novak Djokovics, a lenézett „kelet-európai” teniszbajnok
Boris Becker nem bírta tovább, és a vasárnapi wimbledoni férfi egyes döntő után a BBC-ben beszólt a közönségnek.
Gyurcsány és a „zsé”
„Ferenc testvér” jól ismeri a mára darabjaira hullott, szétrohadt MSZP végső ledarálásának egyszerű módszereit, tudja mi az, ami még motiválja őket.
Tudják-e egyáltalán Donáth Annáék és a Momentum, hogy erkölcsileg nemzetellenes módon cselekednek?
Tényleg úgy hiszik, hogy Dacian Ciolos, a Renew Europe frakció vezetője mellé oda lehet állni smiley-képet csinálni csak azért, mert kozmopolita és liberális?
Nagy kavarásnak nyögés a vége: a fővárosiak 5,1 százaléka szavazott a ballib előválasztáson
Az előválasztás leginkább arról szólt, hogy Ferenc testvér feleségével és pártjával együtt folytatja a menetelését az MSZP bekebelezése, illetve a többi ballib pártocska irányítás alá vétele felé.
Kálmán Olga jelölése: ezt most elcseszte, Gyurcsány elvtárs/úr!
A magyar választók döntő többsége nem szeret komoly pozíciók esetében kísérletezni: a szakértelmet és a tapasztalatot várja el a miniszterektől, a képviselőktől, a polgármesterektől és a főpolgármestertől.
Ara-Kovács, a Bangóné szintjére jutó, magyargyűlölő „européer”
A Ferenc testvér által vezetett DK ma már nem más, mint új csomagolású SZDSZ, mely párt éppen igyekszik magához kötni és bekebelezni az „ifjúsági” SZDSZ-t, a Momentumot.
Szóval mégis a globális Soros-hálózat irányítja a magyar balliberális oldalt?
Igazunk volt, és igazunk van akkor, amikor a Soros-féle liberális, globalista, nyílt társadalom-hívő hálózat masszív magyarországi jelenlétét tényként írtuk le többször is.
A világtársadalom liberális víziója
Szét kell verni azokat a közösségi formákat, amelyek évszázadokon, sőt évezredeken keresztül közös identitású, összetartó és egymással szolidáris csoportokra tagolták az emberiséget.
Nem Orbánnak vannak problémái az illiberális demokráciával, hanem Fukuyamának a történelemmel
Francis Fukuyama, mint a neoliberális-globalista fősodornak szellemileg-anyagilag elkötelezett elemzője ekézte az illiberális demokráciákat, különös tekintettel Magyarországra és Lengyelországra.
Veszélyesek-e a Zöldek a nemzeti szuverenista táborra?
Kik ők valójában? És mennyire kell komolyan venni a számukra legfontosabb politikai témát, a klímaváltozás elleni védekezést?
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.