133 ezer egyedi látogatóval zárta a szezont a Likebalaton.hu

Mintegy 1 millió 300 olvasó kereste fel a nyár folyamán a Mediaworks Hungary Zrt. tavaly indított internetes programajánló és szabadidős portálját, a likebalaton.hu-t.

2019. 08. 27. 15:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hamar piacvezetővé vált oldalon az utolsó augusztusi vasárnap hozta az idei szezon csúcsát, 25-én a Google Analytics mérése szerint mintegy 133 ezer egyedi látogató, míg a dkt.hu mérése alapján 125 732 fő kereste fel a likebalaton.hu oldalait.

A piacvezető balatoni programajánló portált négy helyszínen, Keszthelyen, Veszprémben, Siófokon és Budapesten szerkesztik a Mediaworks munkatársai, s ettől az évtől a Balatonon mindenütt elérhető, negyedévente megjelenő Likebalaton nyomtatott magazin is segíti az tóhoz látogatók és az ott élők tájékozódását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.