A 4iG az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségének új tagja

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) tagjai közé választotta a 4iG Nyrt.-t szeptembertől – közölte az egyesület kedden az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 09. 10. 18:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veres Mihály, az EFISZ elnöke a közlemény szerint a megnövekedett fejlesztési igények miatt az érintett szolgáltatók szorosabb együttműködését szorgalmazta. A 4iG Nyrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettese hozzátette, hogy jelentős növekedési lehetőségeket látnak a pénzügyi területek technológiai fejlesztésében. A társaság – hangsúlyozta Radó Gábor – számos megoldással és egyedi fejlesztéssel segíti a pénzintézetek átlépését a digitális üzleti jövőbe.

Az EFISZ tevékenysége az érintett szolgáltatók érdekképviseletén éppúgy kiterjed, mint a fizetési értéklánc mögött álló üzleti modellek és informatikai rendszerek fejlesztésére – olvasható a közleményben. A szervezet tagja többek között a Budapest Bank Zrt., Diákhitel Központ Zrt., Erste Bank Hungary Zrt., a Magyar Államkincstár, a Magyar Posta Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., MKB Bank Nyrt., az OTP Bank Nyrt., a Vodafone Magyarország Zrt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.