A 4iG Nyrt. részvényenként 22 forint osztalékot fizet

Az igazgatóság a munkavállalói résztulajdonosi program indításáról szóló javaslatot is elfogadta.

Forrás: MTI2020. 04. 29. 20:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntés alapján az igazgatóság a társaság mindenkori likviditási helyzetét figyelembe véve határozza meg az osztalékfizetés időpontját, azzal a kitétellel, hogy az osztalékfizetés legkésőbb 2020. december 31. napjáig megtörténik.

Az igazgatóság elfogadta a 2019. évi beszámolókat. A társaság konszolidált, nemzetközi beszámolási standardok (IFRS) alapján készült jelentése szerint az értékesítés nettó árbevétele 41,1 milliárd forint, az adózott eredmény 2,8 milliárd forint, a kamat- és adófizetés, valamint amortizáció előtti eredmény (EBITDA) mintegy 4 milliárd forint volt.

Elfogadta az igazgatóság a munkavállalói résztulajdonosi program indításáról szóló javaslatot is.

A 4iG részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. A papír záróára szerdán 531 forint volt. Az elmúlt egy évben a részvények legmagasabb árfolyama 1184 forint, a legalacsonyabb 285,5 forint volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.