A biztonság a védjegy az Éttermek éjszakáján

Idén augusztus 13. és 16. között rendezik meg Magyarországon az Éttermek éjszakája kezdeményezést, amelynek főképp az a célja, hogy népszerűsítse, Magyarországon belül milyen gasztronómiai élmények várnak a vendégekre – hívták fel a Magyar Nemzet figyelmét a szervezők.

Magyar Nemzet
2020. 07. 16. 18:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei Éttermek éjszakáján a szervezők arra szeretnének rávilágítani, hogy a vendéglátóhelyek mindent megtesznek a biztonságos élményekért, ezért a vendégek nyugodtan térjenek vissza egy jó vacsorára a kampányban részt vevő vendéglátóegységekbe, válasszák továbbra is a minőségi vendéglátást!

Fotó: Étterem éjszakája 2020

A vírus okozta gazdasági visszaesés ellenére a legtöbb vendéglátóhely nem engedett a minőségből. Ezek olyan éttermek, ahol az üzemeltetők figyelnek a beszállítóikra, a munkatársaikra, és továbbra is onnan szerzik be a hozzávalóikat, mint a pandémia előtt. Emellett még nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy professzionálisan szolgálják ki a vendégeiket – fogalmaznak.

Fotó: Éttermek éjszakája 2020

Ezeket az éttermeket kereste meg az Éttermek éjszakájának szervező csapata, akik szintén elkötelezettek a minőségi vendéglátás mellett, és egy olyan menüsort kértek összeállítani a résztvevőktől, amelyhez még ajándék is jár a vendégnek: hol egy-egy pohár meglepetésbor, hol egy desszert.

– A kezdeményezés célja, hogy a vendégek kicsit elfeledjék a koronavírus bosszúságait, kicsit kiengedjék a gőzt, és a biztonságos éttermi partnereinknél eltöltsenek egy remek estét – fogalmazott Balla-Seethaler Tamás, az esemény főszervezője.

Fotó: Éttermek éjszakája 2020

Kiemelte, hogy némely étterem külön erre az alkalomra rendezett eseménnyel is készül: lesznek borkóstolók, zenés estek, kávés vagy pezsgős reggelik a kínálatban. Azokra is gondoltak, akik még tartanak a vírustól a nyilvános helyeken: az Éttermek éjszakája ajándékutalvánnyal ugyanazokat az előnyöket kaphatják meg a vendégek az év későbbi részében is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.