A családokat is támogatja a honi turizmus

Belföldi utazásra, barangolásra buzdít a Magyar Turisztikai Ügynökség utazásösztönző kampánya..

2020. 06. 04. 11:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aki teheti, induljon ismét útnak, barangoljon belföldön! Keresse fel régen látott, kedvenc helyeit vagy fedezzen fel eddig ismeretlen, csodás és izgalmas úti célokat! – erre buzdít a Magyar Turisztikai Ügynökség új belföldi utazásösztönző kampánya, amely modellek helyett az ágazatban dolgozó szakemberekkel készült filmmel, plakátokkal, célirányos üzenetekkel reklámozza a szezon hazai lehetőségeit. A mostani akcióval egy kivételesen széles körű turisztikai összefogás indul útjára a belföldi turizmusért, amelyhez minden eddiginél nagyobb számú, több mint négyszáz szolgáltató, attrakció csatlakozott akciókkal.

A másfél hónapig tartó, Együtt, itthon, szabadon – Magyarország visszavár című marketingkampánnyal a forgalom élénkítése mellett az is szándék, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet után Magyarország belföldi turizmusát újraindítsák. A kampányban bemutatják: az erdők, vizek, kastélyok, múzeumok, szállodák és éttermek újra nyitva állnak, de még ennél is fontosabbak a turisztikai attrakciók, élmények mögött álló emberek, családok, akik a nehéz időszak után visszavárják a magyar utazókat. – Eljött az idő, hogy az a példaértékű társadalmi összefogás, amely a járvány sikeres leküzdését eredményezte, most a turizmusból élő családok talpra állását is segítse. A belföldi utazással nemcsak magunknak szerezhetünk felejthetetlen élményeket, hanem a hazai vendéglátókat, szállásadókat, szolgáltatókat és a szektorban dolgozó embereket is támogatjuk – emeli ki az ügynökség.

Fotók: Teknős Miklós, Bach Máté, Katona Vanda

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.