A nők jogairól és a klímáról szól a G20

Munkatársunktól
2019. 12. 02. 9:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A női egyenjogúság, a technológiai haladás és a klímavédelem lesz többek közt a témája Szaúd-Arábia tegnap kezdődött G20-as elnökségének – írja az MTI. Szaúd-Arábia célja az, hogy a következő hónapokban olyan feltételeket teremtsen, amiknek köszönhetően minden ember dolgozhat és sikert érhet el, különös tekintettel a nőkre és a fiatalokra – közölte Rijád vasárnapra virradóra.

Az olajmonarchia emellett az éghajlat védelmét, a víz- és élelmiszer-ellátás biztosítását, valamint a technológiai fejlesztést is felvette napirendjére. Szaúd-Arábia azok közé az országok közé tartozik, amelyek a legszigorúbban korlátozzák a nők jogait, legyen szó öltözködési előírásokról vagy a döntési szabadságról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.