A világ minden tájáról érkeztek fiatalok a Rákóczi Szövetség táborába

Forrás: MTI2019. 07. 08. 19:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ minden tájáról érkeztek magyar fiatalok a Rákóczi Szövetség vasárnap véget ért táborába – mondta a szövetség elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Csáky Csongor közölte, a Kárpát-medence mellett Ausztráliából és Észak-Amerikából is érkeztek fiatalok az első „összmagyar”, középiskolásoknak szóló táborba, amelynek célja az volt, hogy a résztvevők érezzék, otthon vannak és ugyanahhoz a nemzethez, kultúrához tartoznak.

Katona Flóra, a Rákóczi Szövetség kommunikációs munkatársa elmondta, hogy július végén 500, szórványban élő gyermek utazik Magyarországra a szövetség révén, és jelenleg is van egy táboruk Baján, ahová a bácskai szórványból érkeztek alsó tagozatos diákok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.