Az MKB VideoBankon keresztül is tájékoztatja az ügyfeleit

A VideóBANK-on keresztül rövidesen az új hitelprogramok iránt érdeklődők számára is tudnak majd tanácsot adni.

Magyar Nemzet
2020. 04. 09. 16:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MKB Bank készen áll arra, hogy a gazdaság újraindítása érdekében tett kormányzati erőfeszítésekkel összhangban, a magyar vállalatok támogatására létrehozott finanszírozási programokon keresztül támogassa ügyfeleit – közölte a hitelintézet.

Az április 7-i kormányzati bejelentés egyik fő célja a vállalatok finanszírozása. A kormány 2000 milliárd forint összegű kedvezményes hitellel támogatja a vállalati szektort, amelyhez több mint 500 milliárd forint értékben társul állami garancia. A gazdaság újraindítása érdekében létrehozott programokban több, az MKB Bankkal hagyományosan együttműködő szervezet is kinyilvánította támogató szándékát, így várhatóan mind forrás, mind pedig biztosítéki oldalról is a korábbiaknál kedvezőbb feltételek mellett kerülhet sor a finanszírozásra.

A Magyar Nemzeti Bank a kormányzati támogatott hiteleken felül 1500 milliárd forint keretösszegű NHP Hajrá programot indított, amely a kis- és középvállalatok számára – akár 20 éves futamidővel – kínál minden eddiginél kedvezőbb forrás mellett különböző hitelkonstrukciókat, legfeljebb 20 milliárd forint összegben.

Ginzer Ildikó, az MKB Bank Nyrt. üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta: a bank nyitott minden olyan új megoldásra, amely a pénzügyi stabilitás megőrzésében és az innovatív elképzelések megvalósításában támogatja a hazai vállalati szektort. Az új programok részleteinek megjelenésével párhuzamosan azonnal megkezdték a felkészülést annak érdekében, hogy ügyfeleik minél előbb igénybe tudják venni a kedvezményes hiteleket.

A hitelintézet április 7-én elindította MKB VideóBANK szolgáltatását is, ahol ügyfeleik videochaten keresztül tudják intézni ügyeik egy részét. A tervek szerint az MKB VideóBANK-on keresztül rövidesen az új hitelprogramok iránt érdeklődő ügyfelek számára is tudnak majd tanácsot adni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.