Az NKM nagy lépést tett a környezet védelméért (X)

Az NKM a magyarországi közműszolgáltatók közül elsőként, már több mint egymillió e-számla regisztrációval rendelkezik. Az egymillió papírmentes, környezetkímélő elektronikus számla a szolgáltató és az ügyfelek közös sikere, ezért ennek a méltó megünneplésére az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. minden eddig valaha e-számlát választó ügyfele között 1 000 000 forintot sorsolt ki.

2019. 12. 20. 23:57
null
Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át az 1 millió forintos nyereményt.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűvös 1 milliós e-számla regisztráció az ügyfeleinkkel közös sikerünk, hiszen nélkülük nem tudtunk volna ilyen jelentős mértékben hozzájárulni a környezet terhelésének csökkentéséhez. A papírmentes, e-számlás ügyfeleink segítségével évente több, mint 5000 fát óvunk meg a kivágástól, ezzel 150 tonnánál is több papírt spórolunk meg, amiből több százezer tankönyv is készülhet. Ezután sem állunk meg, továbbra is célunk ennek a számnak a növelése. Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át az 1 millió forintos nyereményt.

Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át az 1 millió forintos nyereményt.

A „Maradjon több ideje a fontos dolgokra” című kampányban a 2019. november 4. és december 15. között e-számlára regisztráló NKM-ügyfelekre számos értékes nyeremény várt. Húszan nyerhették meg éves energiafogyasztásuk költségét akár 150 000 Ft értékben, a nyolc fődíjas pedig a különleges élményeket nyújtó családi főzést Giannival. Azon ügyfelek, akik az e-számlát választják, a továbbiakban is egy egyszeri, garantált 1000 Ft-os számlajóváírást kapnak. Az ügyfelek az e-számlára váltással és ezzel párhuzamosan a digitális fizetési megoldások választásával hozzájárulnak egy környezettudatosabb, zöldebb jövő megteremtéséhez, amelyben a jövő generációja is élhetőbb körülmények között nőhet fel. Az NKM E-számlára a www.kattanjazeszamlara.hu oldalon lehet regisztrálni a továbbiakban is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.