Bankkártyákat cserél a Takarékbank, amit sokan még nem aktiváltak

Az integráció részeként egy egységes, jövőbe mutató kártyarendszert alakítottak ki a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében.

Magyar Nemzet
2021. 01. 19. 15:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valamennyi ügyfele esetén kivezeti a rendszerből az eddig használt bankkártyákat a Takarékbank, a korábbi plasztiklapok az új kártyák aktiválásáig, de legkésőbb 2021. február 28-ig használhatók – közölte ügyfeleivel a pénzintézet.

Jelezték: az integrációs folyamat részeként egy egységes, jövőbe mutató bankkártya portfóliót és kártyarendszert alakítottak ki a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében, azonban többen vannak, akik a decemberben kipostázott új kártyákat még nem aktiválták.

Teljesen megújul a portfólió Fotó: Bach Máté

Az ügyfelek ezt megtehetik a Takarékbank Zrt. hálózatában található ATM-eken keresztül, illetve bármely belföldi vagy külföldi ATM-nél az első – helyes PIN-kód megadásával kezdeményezett tranzakcióval, ugyanígy, a POS-terminálon sikeresen végrehajtott chipes vásárlással. Az aktiválást a Takarék NetBankban is el lehet végezni, illetve a TeleBankon keresztül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.