Biciklisbarát szolgáltatás Zalakaroson

2019. 02. 08. 16:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szelíd turizmus, kerékpáros kirándulás lehetőségeinek bővítése a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. idei legfőbb célja, amelyhez a település ideá­lis környezeti adottságait használnák ki a szervezet szakemberei. Már készülnek a tavaszi szezonra és a nyári bringás hétvégékre, minden korcsoport számára kínálnak majd alternatívát: gyerekversenyt, családi bringatúrát a Kis-Balaton körül, és valódi megmérettetést a zalai dombokon keresztül vezető 60, illetve 137 kilométeres útvonalakon.

A tavaszi programok között szerepel: harmadszor is megrendezik a Szabadics Ride-Company ­Challenge időfutam-csapatversenyt gasztroprogramokkal, és idén először Go Bike felpezsdítő partival bővítik a népszerű bringás dzsemborit. A várhatóan több ezer túrázót megmozgató program aktualitását az a határokon is átívelő projekt is indokolja, amelynek keretében 2019 tavaszán további három kilométer kerékpárutat adnak át Zalakaroson.

A zalakarosi fürdő az ország első kerékpárosbarát fürdőjeként, kedvezményes bringás fürdőbelépővel, sporteszköztárolóval és Go Bike vitalizáló masszázs bevezetésével készül, amelyet a helyi hotelek is beépíthetnek csomagjaikba, így a vendég slusszkulcsáért cserébe jegyet adnak a fürdőbe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.