Csaknem 50 millió viselhető okoseszközt adtak el az első negyedévben

Az első negyedévben 49,6 millió viselhető okoseszközt adtak el világszerte, ez 55,2 százalékos bővülés az egy évvel korábbihoz képest – közölte a Világgazdaság az IDC kutatócégre hivatkozva.

Forrás: MTI2019. 06. 13. 8:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtöki lapszámban azt írták, hogy továbbra is a csuklón hordható készülékek – okosórák és -karkötők – uralják a piacot, részesedésük a teljes forgalomból 63 százalékos.

Ugyanakkor a leggyorsabban az okosfülhallgatók iránti kereslet nő. Ezekből január és március között csaknem két és félszer annyit értékesítettek a gyártók, mint 2018 hasonló időszakában.

Az eladott készülékek alapján továbbra is az Apple vezeti a gyártók rangsorát. Második a Xiaomi, harmadik a Huawei, negyedik a Samsung – olvasható a Világgazdaságban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.