Erősödéssel kezdte a csütörtököt a magyar valuta

Magyar Nemzet
2020. 08. 13. 7:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben. Az euró jegyzése hét óra után 345,30 forinton állt, kissé alacsonyabban az előző esti 345,33 forintnál. A dollár és a svájci frank jegyzése is csökkent, a dolláré 292,40 forintra 292,69-ről, a svájci franké 321,07-re 321,32 forintról.

A hónap eleje óta a forint az euróval szemben 0,1 százalékkal, a dollárral szemben 0,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 0,2 százalékkal gyengült. Év eleji árfolyamához képest a forint az euróval és a svájci frankkal szemben 4,3 százalékkal és 5,3 százalékkal gyengült, a dollárral szemben 1,1 százalékkal erősödött.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.