Fedezd fel Magyarország fürdőit ősszel is, és oszd meg az élményt szeretteiddel! (X)

Hiába fordul egyre hűvösebbre az idő, érkeznek a hajnali fagyok és rövidebbek a nappalok, Magyarország minden időszakban, így a késő őszből télbe hajló advent-előtti hetekben is csodálatos élményekkel várja a kikapcsolódni vágyó utazókat; míg az év végi ünnepek idején különösen varázslatos, tradicionális és újszerű lehetőségek csábítanak a meghitt téli közös pihenésekre.

2019. 11. 18. 11:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November végén a színes őszi köntösbe öltözött tájak kirándulóit regeneráló feltöltődésre hívja a több mint kétezer éves múlttal büszkélkedő fürdőkultúránk, a páratlanul gazdag magyarországi termálvízkészletünkben közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található.

A hideg időben jól esik a pihentető, feltöltő kikapcsolódás. A fiatal párokat a lehetőségekben bővelkedő wellness, a családokat pedig a minden korosztály számára szórakoztató beltéri strandolás és izgalmas vízi élmények várják, míg az idősebbeknek jótékony hatású kezelések, gyógyhatású regenerálódás kínálkozik az országszerte található legendás fürdőhelyeken.

November 14-től egy online térkép is segít a megfelelő úti cél kiválasztásában, melyet a Magyar Turisztikai Ügynökség állított össze, ezen a gyógyfürdőket és a vizes örömök tárházát nyújtó élményfürdőket tüntették fel, hogy segítsék az utazókat az év végi rohanásban különösen értékes családi együttlét helyszínének kiválasztásában. A virtuális térkép a csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva érhető el, ahol az egyes létesítményekről hasznos információkat is talál az érdeklődő.

Karácsonykor egyre többen élményt ajándékoznak a szeretteiknek, a közösen megélt utazások, az együtt töltött idő emléke a hétköznapokban is szívet melengető pillanatokat varázsol hangulatunkba. Ehhez hazánk kiapadhatatlan vízi kincsei tökéletes és lélekemelő lehetőségeket kínálnak, ezért a természetes feltöltődés élményét átélve sokan döntenek úgy, hogy karácsonykor belföldi utazással lepik meg a családjuk tagjait. Ehhez a Széchenyi Pihenőkártya is kiváló segítséget nyújt, amellyel az őszi-téli időszakban is fizethetjük a gyógyfürdőzés, a wellness-szolgáltatások, vagy a fürdőbelépő díját, sőt, akár a teljes hétvégére szóló családi feltöltődés is könnyedén megvásárolható a pihenőkártyákon lévő munkáltatói feltöltésekből.

Töltse Ön is az év végét Magyarország csodálatos vízű fürdőiben, élje meg a családtagjaival, barátaival együtt a minőségi szolgáltatásokat, páratlan élményeket nyújtó pihentető kényeztetést!

Induljon el és hagyja, hogy minden út egy újabb csodához vezessen! További inspirációért látogasson el a csodasmagyarorszag.hu weboldalra.

Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.