Földindulás: műszaki hiba rongálta meg a gázvezetéket + galéria

A szakemberek már dolgoznak a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett hibán.

Magyar Nemzet
2020. 10. 03. 17:16
null
Nagyhegyes, 2020. október 3. A Magyar Földgáztároló Zrt. szakemberei dolgoznak a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötõ vezetéken keletkezett gázkifúvás miatt kialakult földkráterben, Nagyhegyes határában 2020. október 3-án. Személyi sérülés nem történt, a mûszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem. MTI/Balázs Attila Fotó: Balázs Attila Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyhegyes határában, szombaton gázkifúvás rongálta meg a Magyar Földgáztároló Zrt. vezetékét – jelentette a távirati iroda –, a szakemberek már dolgoznak a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett hibán.

Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.