Fontos változások lépnek életbe a turizmus-vendéglátás területén

Ha az országgyűlés elfogadja, fontos változások lépnek életbe a turizmus-vendéglátás területén, amelyek érintik a szálláshelyek egységes és kötelező minősítését, az attrakciók, vendéglátóhelyek adatszolgáltatását és a turisztikai kiemelt jelentőségű települések nevesítését. Ezekről is részletesen beszél Guller Zoltán legújabb podcastjában.

2021. 05. 22. 13:21
GULLER Zoltn
Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójától megtudhatjuk, miért, milyen szempontok alapján, milyen ütemezéssel és hogyan történik majd a szálláshelyek minősítése. Kiderül, milyen adatok érkeznek majd be a vendéglátóhelyektől és az attrakcióktól, és hogyan segíti majd mindez az adatvezérelt döntéshozatalt. Arról is szó esik, mely helyszínek lehetnek turisztikailag kiemelt jelentőségű települések, és milyen célt szolgál a nevesítésük.

Guller Zoltán a pünkösdi hétvégére várt enyhítésekről kiemeli: nagyon fontos lépést tettünk közösen, mi magyarok. Az ötmillió beoltott eléréséhez újabb lépések társulnak a szabadság felé.

Részletek a legfrissebb podcastban IDE kattintva, illetve az alábbiakban.

https://soundcloud.com/csodasmagyarorszag/mtu-podcast-17-resz-fokuszban-a-turizmus-torveny?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Fcsodasmagyarorszag%252Fmtu-podcast-17-resz-fokuszban-a-turizmus-torveny

A borítóképen Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban 2020. július 16-án Fotó: MTI/Mohai Balázs

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.