Frissült a turisztikai ügynökség Covid-19 kézikönyve

A higiénés alapszabályokon kívül javaslatokat fogalmaznak meg a vendégekkel kapcsolatba kerülő dolgozóknak.

Magyar Nemzet
2020. 05. 14. 21:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frissítette a legújabb nemzetközi, szakmai, egészségvédelmi információk alapján a turisztikai piac szereplőinek gyakorlati segítséget nyújtó Covid-19 kézikönyvét a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ), amire a Turizmus.com hívta fel a figyelmet.

Az ügynökség legújabb változatú online iránymutatásában a legfontosabb újdonságok kitérnek a vírusfertőzés tüneteinek, lefolyásának és szövődményeinek részletesebb ismertetésére.

A kézikönyvben a higiénés alapszabályokon kívül általános javaslatokat fogalmaznak meg a vendégekkel kapcsolatba kerülő dolgozóknak. Friss ismeretek jelentek meg az MTÜ oldaláról letölthető kiadványban arról is, hogy a vendéglátó egységek, éttermek miként alkalmazkodjanak az újranyitott turizmus biztonságos körülményeihez, és a természetes vizű strandokról is tartalmaz tájékoztatást a legújabb verzió, amely a vendégeknek és a vállalkozásoknak is hasznos tájékoztatást nyújt.

A Covid-19 kézikönyv letölthető innen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.