Hétfőn kezdődik Magyarország első irodafesztiválja

Forrás: MTI2019. 10. 10. 18:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn nyitják először meg kapuikat a hazai legnevesebb irodák, hogy egyedi belsőtereikben vezetett, ingyenes túrákat kínáljanak az érdeklődőknek – mondta Fodor Dániel a fesztivál főszervezője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Hozzátette: az október 22-ig tartó Végre Beléphetsz! címmel rendezett irodafesztiválon az irodabejárások mellett tréningeken, előadásokon és garázsvásáron is részt vehetnek az érdeklődők.

A rendezvény célja, hogy bemutassák az irodai terek kialakításának fontosságát és, hogy arra inspirálják a munkaadókat, hogy tekintsenek más formában a munkatérre, ezzel támogatva alkalmazottjaikat – emelte ki.

Elmondta: a fiatalabb generációk másképp kommunikálnak, így mások az igényeik egy iroda kialakításánál is. A magyarok ilyen szempontból Európa-szerte élen járnak, jellemzően nemcsak a nagycégek, hanem a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) és a startupok is odafigyelnek az irodáik kialakítására, ezzel téve hatékonyabbá a munkavégzést – fűzte hozzá Fodor Dániel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.