Kedvezményekkel nyit ma újra a Balaton legnagyobb élményparkja

A Bahart május elsején sűríti járatait, s a hétvégén már a Balatonmáriafürdő–Györök–Szigliget–Badacsony között is közlekednek menetrendi hajók.

2021. 05. 01. 8:30
null
Kedvezményekkel nyit újra május elsején a Zobori kalandpark
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem féléves szünet után május elsejétől, azaz mától fogadja újra a vendégeket, és ingyenes, alapszolgáltatást nyújtó látogatásra hívja az ország egész területéről a Zala megyébe látogató egészségügyi dolgozókat, pedagógusokat a Zobori Élménypark. A Keszthelytől alig fél órányi autóútra eső szabadidő létesítmény pénztáránál szombaton minden látogató féláron válthat jegyet – értesült a Magyar Nemzet.

A zalai dombok friss levegőjére vágyó fiatalokat, kisgyerekes családokat az élményközpont beltéri részében többek közt csúszdazóna, kisautós versenypálya, szabadaduló-szoba, a bölcsődés és óvodáskorúakat baba-mama szoba várja.

A kültéri játékok sokaságából pedig, egyebek mellett a kötélpálya, a hullámvasút, a dodzsem, az óriáshinta és a szabadesés-torony ígér önfeledt szórakozást.

Az egészségügyi dolgozókat és a pedagógusokat ingyenes látogatásra invitálja a Zobori Élménypark

Sűríti járatait ugyancsak mától a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart), így Fonyód és Badacsony között reggel 8-tól este 7-ig óránként indul hajó.

A déli partra visszatérőknek pedig legkésőbb este 8-kor kell hajóra szállniuk a badacsonyi kikötőben. A hétvégén a Balatonmáriafürdő–Györök–Szigliget–Badacsony között is közlekednek menetrendi hajók, míg a máriafürdői kikötőben sétahajó is várja az utasokat – tette közzé internetes honlapján a hajózási társaság. Ugyancsak május 1-jétől a hét minden napján elérhetők lesznek a települések közti járatok, és mint már megírtuk, hétvégenként a siófoki, a füredi és a keszthelyi kikötőben is sétahajóra szállhatunk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.