Ma nyílik az Utazás 2019 kiállítás

Ma nyílik meg az ország és a régió legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2019 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 30 ország 300 kiállítójának kínálatából válogathatnak a látogatók február 21. és 24. között.

Forrás: MTI2019. 02. 21. 7:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiállítás belföldi díszvendége Bács-Kiskun megye és Kecskemét, a külföldi Algéria lesz, a kulturális díszvendég a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram. Az idei, immár 42 éves rendezvénysorozat fő témája az aktív kikapcsolódás, és a kaland, az eseményt a Budapest Boat Show-val együtt rendezik meg.

Az idén is számos szakmai programot tartanak a kiállítás alatt, amelyek középpontjában a turisztikai fejlesztések, a kiemelt régiók mellett a sportturizmus áll. A kiállítás első napja zártkörű szakmai nap, a többi napokon a nagyközönséget várják.

Az Utazás 2019 részletes programja a http://utazas.hungexpo.hu/ oldalon olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.