Már várja az ügyfeleket az új Takarékbank

Magyar Nemzet
2019. 05. 07. 7:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen 139 fiókkal, hét megyében és a fővárosban megnyitott tegnap a Takarék-csoport új, univerzális kereskedelmi bankja. Október végéig a többi 11 takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. is csatlakozik a Takarékbankhoz.

Ezzel az év végére a Takarékbank aggregált mérlegfőösszege több mint 2300 milliárd forintra nő, ügyfeleinek száma meghaladja az egymilliót, és 750 fiókjával a legnagyobb országos fiókhálózatot üzemelteti majd.

A Takarék-csoport részeit alkotó regionális pénzintézetek az egyesülésig önállóan működtek, gyakran informatikai rendszerük nem volt összekapcsolva, így nem tudták automatikusan kiszolgálni egymás ügyfeleit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.