Milliós agrárminiszteri támogatást kapott a mosonmagyaróvári kórház

Minden támogatást meg kell adni az egészségügyi dolgozóknak, akik megfeszített erővel és tudásuk legjavát adva küzdenek a koronavírus-járvánnyal – mondta Nagy István.

2020. 03. 20. 11:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymillió forintot ajánlott fel a Mosonmagyaróvár és Vonzáskörzete Lakosságának Egészségügyi Ellátásáért Alapítványnak Nagy István, agrárminiszter, a térségének országgyűlési képviselője. A tárcavezető a kisalföld.hu-nak elmondta: hazánk soha nem látott kihívással néz szembe, éppen ezért fontos az összefogás. Minden támogatást meg kell adni az egészségügyi dolgozóknak, akik megfeszített erővel és tudásuk legjavát adva küzdenek a koronavírus-járvánnyal.

A miniszter emlékeztetett arra, hogy a kormánynak kötelessége olyan intézkedéseket hozni, amelyek a magyar emberek egészségének megőrzését és a koronavírus terjedésének meggátolását szolgálják. Emellett azonban egyénileg is fontos a cselekvés. – Most igazán nagy megpróbáltatás előtt áll hazánk, a nemzeti érdek pedig megkívánja azt, hogy személyes komfortérzetünkről valamilyen szinten lemondjunk. Ezért fegyelmezetten kell viselni a korlátozásokat, hiszen így lehet a járványt a leghatékonyabban kezelni – emelte ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.