Nagy István: Az agrártárca intézkedéseit a versenyképesség határozza meg

A versenyképesség szempontjait veszi figyelembe az új állattenyésztési törvény is – tette hozzá az agrárgazdasági miniszter.

Forrás: MTI2019. 05. 30. 11:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az agrártárca munkáját, döntéseit, intézkedéseit a versenyképesség határozza meg – mondta Nagy István agrárgazdasági miniszter csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Kiemelte, az elmúlt egy évben tett intézkedések is a versenyképesség céljait szolgálta, többek között a gazdáknak kifizetett mintegy 500 milliárd forint támogatás, a 170 milliárd forintos öntözési infrastruktúra fejlesztése, a termelési közösségek segítése.

Hozzátette: a versenyképesség szempontjait veszi figyelembe az új állattenyésztési törvény is.

Megjegyezte, nemcsak új törvényt alkottak, hanem kormány- és miniszteri rendeleteket is, ezzel egységes szerkezetbe foglalták azokat a kérdéseket, amelyekkel sikeres, modern, XXI. századi állattenyésztést tudnak megalapozni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.