Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: Az agrárium le van maradva az innováció területén

A különböző ágazatokat összehasonlítva kijelenthető, hogy az agrárium le van maradva az innováció területén – mondta Kovács Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szolgáltatási főigazgató-helyettese csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Forrás: MTI2019. 07. 18. 11:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főigazgató-helyettes szerint ez lehetőséget jelent, hiszen aki most kezd valamilyen innovációba ezen a területen, az sikereket érhet el.

Most csak a kreativitás, a pénz, illetve a vállalatok együttműködése szab határt az elképzeléseknek – fogalmazott.

A műsorban elhangzott, hogy a Design Terminál és az agrárkamara közös kezdeményezésére Hollandiából csábítanák haza az agrárinnovációs startupokat. Elsősorban olyan fejlesztéseket mutattak be a befektetőknek, amelyek a piacra lépés előtt állnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.