Növelnék a magyar borok presztízsét

Országos bor roadshow-t indított a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely rendezvény-sorozat kapcsán szakmai szervezetekkel együttműködve elkészítette a magyar bor új márkakoncepcióját.

Magyar Nemzet
2019. 05. 21. 12:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országos bor roadshow-t indított a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) – mondta tegnap Németh Anna, az ügynökség vezérigazgató-helyettese az előadás-sorozat első, budapesti állomásán.

Mint felidézte, a turisztikai ügynökség szakmai szervezetekkel együttműködve elkészítette a magyar bor új márkakoncepcióját.

A létrejött rendszer megalkotásában részt vett a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, az Agrárminisztérium, a Külgazdasági és Külügyminisztérium és meghatározó gasztronómiai szervezetek.

Kialakították a magyar bor egységes arculatát, üzeneti rendszerét, s folyamatosan építik a magyar bor stílusát alakító márkaelemeket.

– A bor­ágazat helyzetének javítása és fenntartható növekedésének érdekében az MTÜ víziója az volt, hogy a magyar bor egyedi és megkülönböztethető kategóriává váljon, értéke növekedjen és általa erősödjön az országmárka – jelentette ki Németh Anna a távirati iroda tudósítása szerint.

Gál Zsombor, az MTÜ bormarketingért felelős szakértője azt mondta, a roadshow célja, hogy a magyar borágazatban dolgozó szakembereknek bemutassák a koncepciót.

Szeretnék elérni, hogy minden magyar borászat regisztráljon a tervek szerint a nyáron induló Bor.hu portálon. Ez az oldal a kulcsa a hatékony megjelenéseknek és az azonnali kommunikáció­nak.

Gál Zsombor jelezte, az egységes, Magyar bor – Személyesen üzenetrendszert és a nyáron induló egységes borászati webportált az MTÜ országos előadás-sorozaton népszerűsíti.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.