Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminal V4-partnerekkel

A Design Terminal idén is elindítja az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését, globális piacra lépésüket segítő V4 Startup Force ösztöndíjprogramot a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS partnerekkel a Visegrádi Alap támogatásával – közölte a Design Terminal hétfőn az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 03. 11. 21:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a program honlapján 2019. március 31-ig lehet jelentkezni.

Közölték, a négy – országonként egy-egy – nyertes csapatot a jelentkező V4-es startupok közül választják ki, akik több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt a májusban induló programban.

A Design Terminal vezetésével megvalósuló ösztöndíjprogram május 6-án Budapesten indul, amelyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban, a startupok találkoznak a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel. A csapatok fejlesztésében a régió legjobb szakemberei közreműködnek, bemutatkozhatnak a térség vezető nagyvállalatainak – írják a közleményben.

Tájékoztatásuk szerint a Design Terminal Magyarország küldetése az üzleti tehetséggondozás, valamint a vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztése. Az innovációs ügynökség számos nagyvállalattal is együtt dolgozik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.