Sajtódíjat kapott lapunk munkatársa

Nagy Kristóf az agrárium és a munkaerőpiac területén végzett alapos, elemző témájú írásaiért, a nyomtatott sajtóban kifejtett példamutató, elhivatott, tényfeltáró újságírói tevékenységéért kapta a Junior Prima-díjat.

Magyar Nemzet
2019. 11. 26. 10:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sajtó kategóriában a rangos Junior Prima-díjjal tüntették ki hétfőn a Magyar Nemzet gazdaság rovatának újságíróját, aki a Figyelő című hetilap külsős munkatársa is.

Nagy Kristófot az agrárium és a munkaerőpiac területén végzett alapos, elemző témájú írásaiért, a nyomtatott sajtóban kifejtett példamutató, elhivatott, tényfeltáró újságírói tevékenységéért ismerte el a hattagú szakmai zsűri.

Kollégánkat harminckét, harmincéves kor alatti sajtómunkás közül ötödmagával együtt választották idén a média legtehetségesebb fiataljai közé a Széchenyi-kártya-programot irányító KAVOSZ Zrt. által támogatott Prima Primissima Díjhoz kapcsolódó junior kategóriában, amellyel az alapítók külön gondot fordítanak az ifjabb generáció ösztönzésére, elismerve szakmai teljesítményüket. A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amely megkérdőjelezhetetlen értékkel bír.

A díjat Demján Sándor alapította 2003-ban, 2007 óta pedig a fiatalok között is díjazzák a legkiemelkedőbbeket.

Fotó: Bach Máté

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.