Szünetelt, majd újraindult a kereskedés a hazai részvénypiacon

Miközben a világ tőzsdéin óriási emelkedés zajlik a múlt heti zuhanás után, a BÉT-en műszaki hiba miatt nem lehet a részvényekkel kereskedni.

2020. 03. 02. 9:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai részvényárak még péntek este meredek emelkedésbe kezdtek, így sejteni lehetett, hogy ma Európa piacai is szárnyalni fognak, és természetesen a magyar részvények is felpattannak. Sajnos, azonban ez nem következett be egyelőre, miután a kereskedés szünetel.

A BÉT közleménye szerint az azonnali részvénypiac a kereskedési rendszer meghibásodása miatt leállításra került, ez a BÉT szabályzata szerint technikai szünetnek minősül.

Újraindult a kereskedés

A hétfő reggeli technikai hiba elhárítását követően délelőtt 10.30 órakor újraindult a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén. (MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.