Tájékoztatókkal segíti a nyaralókat a Gazdasági Versenyhivatal

Tájékoztatókkal segíti a nyaralókat a honlapján és a közösségi oldalán a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Forrás: MTI2019. 07. 05. 22:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI-hez eljuttatott pénteki közleményük szerint az összefoglalók repülőjegy-vásárláshoz, utazási irodák programjainak kiválasztásához, online szállásfoglaláshoz, bel- és külföldi autóbérléshez nyújtanak segítséget.

A közlemény a gyakorlati tanácsok közül kiemelte, hogy szállásfoglaláskor érdemes áttekinteni a korábbi vendégek tapasztalatait, illetve a lemondás feltételeit, utazás lefoglalásakor pedig azt, hogy az ár milyen szolgáltatásokat tartalmaz. Repülőjegy megvásárlása előtt ellenőrizni ajánlott, hogy milyen poggyászok vihetőek a fedélzetre, és minden költséget tartalmaz-e a jegyár. Autóbérléskor a már meglévő sérüléseknek a bérleti szerződésben meg kell jelenniük – figyelmeztet a GVH.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.