Tűzifa lesz a lefoglalt hamisított raklapokból

A gyerekjátékoktól kezdve a konyhakésig mindent hamisítanak, amin keresni lehet. 

Magyar Nemzet
2020. 12. 09. 12:22
null
A 170 tonnányi faanyagból tűzifa lesz Fotó: TRIEBER JULIA Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen nyolcezer-ötszáz raklapot foglalt le az adóhivatal az elmúlt időszak ellenőrzési akciói során – közölte Varga Mihály a Facebook-oldalán. A pénzügyminiszter jelezte: arról döntöttek, hogy a százhetven tonnányi faanyagból tűzifa lesz, amit segélyszervezetekkel rászoruló családokhoz juttatnak el.

Korábban megírtuk, hogy a raklapok egy része iparjogi védelmet élvez, a védjegyet azonban gyakran silányabb anyagú és teherbírású lapokba is beleütik, mert azok még használtan is komoly értéket képviselnek. Ezeket a raklapokat az adóhatóság rendszeresen karitatív célra ajánlja fel, a faanyagot végül tüzelőként használhatják fel a rászorulók. Lapunk cikket írt arról is, hogy a gyerekjátékoktól kezdve a konyhakésig mindent hamisítanak, amin keresni lehet.

A százhetven tonnányi faanyagból tűzifa lesz Fotó: Facebook

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.