Új fővárosi szálloda várja a vendégeket

Magyar Nemzet
2019. 07. 10. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megnyílt Budapesten a Hilton-csoport legújabb, 214 szobás szállodája, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre – jelentették be a cég vezetői tegnap. Manuela K. Brode szállodaigazgató a létesítmény jelenlegi foglaltságát kiemelkedőnek nevezte, az üzleti terveik szerint átlagosan hetvenszázalékos foglaltsággal számolnak a következő időszakra.

A szálloda építése 2015-ben kezdődött, kisebb szünetekkel három évig épült. Tulajdonosai független befektetők, akikkel több mint húsz évre kötöttek üzemeltetési szerződést. A beruházás értékét nem közölték.

A szállodába ötvennél is több új dolgozót vettek fel – ismertette a távirati iroda. Alexandra Murray, a Hilton's Focused Service Operations európai, közép-keleti és afrikai régióért felelős alelnöke elmondta, hogy az idén százéves szállodalánc dinamikusan bővül, az utóbbi időszakban hetente nyit új hotelt a régióban. Európában már 65 Hilton Garden Inn működik, Magyarországon ez az első ilyen márkájú hotel.

A terveik között szerepel, hogy Budapesten kívül is nyitnak majd szállodát.

– A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a főváros VI. kerületében, a Lázár utcában néhány lépésre van az Operaháztól és a Szent István-bazilikától, így ideális helyszín a város legnevezetesebb pontjait felfedezni kívánó utazóknak – mondta a szállodaigazgató. Hozzátette, egyaránt fókuszálnak az egyéni utazókra, az üzleti és szabadidős turistákra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.