Újabb aukción az állami ingatlancsomag

Magyar Nemzet
2019. 07. 06. 16:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2019 augusztusáig több ütemben kiváló befektetési célú ingatlancsomagokat értékesít az elektronikus aukciós rendszerben – közölték az MTI-vel. A tegnap meghirdetett ingatlancsomagok közül az MNV felhívta a befektetők figyelmét az ipari tevékenységre alkalmas, 25 hektáros debreceni Faraktár úti ingatlanra, valamint a Pannónia csomagban szereplő – telephelyként szolgáló – pusztaszemesi ingatlanegyüttesre. Emellett az ingatlanfejlesztők figyelmébe ajánlotta a kiváló elhelyezkedésű, budai ingatlanokat tartalmazó Profilváltó csomagot.

Az ingatlancsomagokat az E-árverés.mnv.hu oldalon találhatják meg az érdeklődők, míg az értékesítés részleteit az árverési hirdetmény tartalmazza. Az állami vagyonelemek elektronikus értékesítésére a 2015 szeptembere óta működtetett online aukciós felületen nyílt lehetőség, a teljes körű transzparenciát biztosító aukciós rendszer bárhonnan elérhető, így azon keresztül bárki licitálhat. Tavaly július 31. óta már társasági részesedések értékesítése is lehetővé vált, ezzel teljes lett az állami vagyonelemek online értékesítésének köre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.