Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Interjú

Folyamatosan élénk az érdeklődés a családvédelmi akciótervre
Az első két két hétben több mint 15 ezren nyomták meg az akcióterv „hívógombját” a kormányablakokban, az intézkedések közül a legnépszerűbbnek a babaváró támogatás tűnik – mondta Tuzson Bence.
Így még a gyógyszer is veszélyes lehet az egészségre
Megfelelő ismeretek hiányában akár saját, vagy szeretteink egészségét is veszélybe sodorhatjuk, ezért életbevágóan fontos, hogy a betegbiztonságról információt szerezzünk.
Az irodalom nem ruhaanyag
Domonkos László író, újságíró, irodalomtörténész Gúzsbantánc címmel írja meg 1956-tól kezdve napjainkig a magyar irodalom történetét.
Örökre megtanulta a leckét
A hétfőn kezdődő budapesti vívó-világbajnokság előtt Nagy Tímeával a Duna Arénában ültünk le beszélgetni, ahol a kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok párbajtőröző létesítményvezető.
Kendernay János: Hitelességi problémák miatt vesztette el támogatóit a Lehet Más a Politika
A Lehet Más a Politika nemrég megválasztott társelnöke a kihívás és az ügy iránti személyes elhivatottságból vállalta a párt vezetését.
Válságüzemmódban vagyunk
Tavaly decemberben az ENSZ migrációs paktumának aláírása nyomán tört ki kormányválság Belgiumban. Theo Francken menekültügyi és migrációs államtitkár is a távozó kormánytagok között volt.
Sorjáznak Paks II pályázatai
A Paks II beruházás egyik legnagyobb értékű közbeszerzését írta ki a napokban a beruházó Roszatom — közölte a Magyar Nemzettel Süli János tárca nélküli miniszter.
A rendezés kreatív kihívás
Kálmán Imre nagyszerű operettjeiből csendülnek fel majd dalok Balatonfüreden a 194. Anna-bálon, Káel Csaba rendezésében.
Példa az ausztrál modell
Minden kormány számára a saját polgárai védelme az első, és ebből a kiindulópontból lehet aztán migrációs politikát kialakítani – hangsúlyozta Orbán Balázs államtitkár.
Skócia ízig-vérig európai, és az is akar maradni
A közvélemény-kutatók biztosra veszik, hogy két hét múlva ilyenkor már Boris Johnson lesz a brit miniszterelnök, akinek a megválasztása az alku nélküli brexitet vonhatja maga után.
Jön Európa Trianonja
Furcsa, de Európa végét lehet kiolvasni Magyarország történelméből, mert a perdöntő valóban az lesz, hogy hányan leszünk – mondta a Magyar Nemzetnek Jankovics Marcell, a Nemzet Művésze.
A Tűzmadártól a Forgószélig
A Győri Balett igazgatója, Kiss János úgy látta, semmi értelme egymásnak adni a díjakat, ezért született meg az elhatározás, hogy a Magyar táncfesztivál kizárólag az értékek felmutatásáról szóljon.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.