Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Interjú

Monopolyval oldja a feszültséget
David Davis még nem nézte vissza a Vardar ellen elveszített finálé felvételét, mégis határozottan állítja, mindent ugyanúgy csinálna ma is, mint június első hétvégéjén Kölnben.
Szellemkamionokat is lekapcsol az útdíjkezelő
Az egyre erősebb tranzitforgalomban nőtt az útdíjat nem fizető, főként külföldi járművek száma az utakon, ezért a NÚSZ új és még hatékonyabb ellenőrzési és díjbeszedési módszereket vezetett be.
Minden eddiginél több pénzt fordít biztonságra a kormány
Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb helye, és szeretnénk, ha ez továbbra is így maradna. A kormány még soha nem költött ennyit a magyar emberek biztonságára – mondta Németh Szilárd.
Pályázati pénzeső a kisebbeknek is
Összesen 91,5 milliárd forintnyi kutatással, fejlesztéssel, innováció­val foglalkozó pályázat nyílt, illetve nyílik meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalnál az első félévben.
Életfogytig rock ’n’ roll
Az Omega együttes búcsúkoncertet még soha nem jelentett be, és nem is fog, mert az Életfogytig rock ’n’ roll mottó lett, tehát amíg bírjuk, csináljuk! — jelentette ki Mecky, azaz Kóbor János.
A félelem a terror szülőatyja
A korábbi jordániai uralkodó öccse, a mostani király, II. Abdullah nagybátyja szerint Európa migrációs problémáit a Közel-Keleten érdemes elkezdeni kezelni.
Bátor, új és a jövőnek is szól
Olyan értéket szeretnék adni Budapestnek, ami az egész világnak és a jövőnek is szól — mondta Sou Fujimoto japán építész a Magyar Nemzetnek.
Az értelmes életcél tartja meg az embert katasztrófa idején
A személyes felelősségvállalás, a család és az erkölcsi törekvés fontosságáról beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjúban Jordan B. Peterson.
Élni kell az előnyeinkkel!
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár célja, hogy sportnemzetből sportoló nemzetté váljon a magyar. Ennek érdekében nemcsak vezetőként, hanem édesanyaként is igyekszik tenni.
Eurázsia lehet hazánk nagy esélye
Közép- és Kelet-Európa csak akkor fogja tudni visszakapni önrendelkezési jogát, ha gazdaságilag megerősödik — mondta a Magyar Nemzetnek Bernek Ágnes geopolitikai elemző.
Minden meccsen csúcsformában
A 34 éves kapus újjászületett a tavaly őszi edzőváltás óta, a veszprémi szurkolók „Gyere vissza!” rigmusa kapcsán nem ostorozza magát, amiért türelmetlen volt.
Mint kenyéren a méz
Majdnem húsz évig volt a Honvéd Együttes táncosa, koreográfusa Ertl Péter. 2006-tól a Nemzeti Táncszínház művészeti menedzsere, igazgatóhelyettese volt, 2013-tól az intézmény igazgatója.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.