Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Interjú

A gyerekek jó kritikusok
Az egyik alapítóval, Gömör Tamással beszélgettünk a Matiné Zenekar indulásáról, a gyerekzenéről, valamint arról, hogy mi mindent lehet tanulni a gyerekektől.
Tarlós István: Igyekeztem mindig következetes lenni
Budapest volt városvezetője a Magyar Nemzetnek adott interjúban többek között beszélt az új kormányszóvivőről, a megszüntetett Budapestinfóról, a klímavészhelyzetről és a jobboldali közösség előtt álló kihívásokról is.
Kettős mércét alkalmaz Európa
Orbán Viktor jó barátom, és az is egyértelmű, hogy a Hajrá, Olaszország! (Forza Italia) a Fidesz szövetségese a néppártban. Fontos számunkra, hogy a pártcsaládban maradjanak – mondta Antonio Tajani.
A jó karmestert a legapróbb gesztusok határozzák meg
Az olasz operák egyik legismertebb dirigense, Riccardo Frizza 2020-ban két alkalommal is fellép Budapesten: legközelebb ma este a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát vezényli a Müpában.
Modrić- és Real-rajongó a kézilabda-válogatott edzője
Chema Rodríguez Bartók Donát hibájáról, korábbi veszprémi csapattársáról, Aron Pálmarssonról beszélt a Magyar Nemzetnek adott exkluzív interjúban.
Korrajz evezőlapáttal és gitárral
Eredetileg a Wichmann kocsma bezárásáról, a kultikussá vált vendéglátóhely történetéről tervezett filmet készíteni Kövessy Róbert, de az élet nem várt, szomorú fordulata miatt végül másképp határozott.
„Nem halott az Iszlám Állam”
Nem messze a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet erbíli központjától csapódott be az a rakéta, amelyet az irániak lőttek ki múlt héten. A magyar csapat jól van, folytatja a munkát.
Siklósi, a megújuló energia
A Honvéd 22 éves pengeforgatója olyannyira felszívta magát, hogy az aranyérmével olimpiai kvótás pozícióba került együttesünk mind az öt találkozóján pozitív mérleggel zárt.
„Hazugságokat állítva ácsoltak színpadot az ellenzéki politikának”
Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár úgy véli, a hazánk jó hírét hamis állításokkal csorbító és ezzel az országnak kárt okozó botránykeltőknek egyszer bocsánatot kell majd kérniük.
A Riviérán a nap is másképp süt
Stieber Mercédesz klasszisát két-két világ- és Európa-bajnoki aranyérem, világkupa-győzelem, három-három BEK- és LEN-kupa-trófea, három magyar és két olasz bajnoki cím támasztja alá.
Szintet lépnek az ellenzék támadásai
Az ellenzék mesterterve az, hogy még 2020-ban újabb, az általuk kitalált hazugságokra alapozott eljárás induljon Magyarország ellen a 7. cikkely szerint – fogalmazott Deutsch Tamás.
Hazánk a példa rá: megfordíthatók a negatív demográfiai trendek
Képesek vagyunk belső erőforrásokra támaszkodva biztosítani a jövőnket – összegezte a családvédelmi akcióterv eddigi intézkedéseit és eredményeit a Magyar Nemzetnek adott interjúban Novák Katalin.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …