Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Interjú

Aki csak tette a maga dolgát
Még nem volt 19 éves, amikor Dorogról érkezve azonnal kiharcolta a helyét a Ferencváros klasszisai között. Nem tartozott a legnagyobb sztárok közé, de a sztárok nélküle aligha csilloghattak volna.
Modern és versenyképes szakképzési rendszer épül
Jelentős béremelésre számíthatnak a szakképzésben oktatók: a pályakezdő tanárok fizetése másfélszeresére emelkedhet, emellett az óraadók részére is 50 százalékos óradíjemelésre tesz javaslatot a tárca.
Neki még kudarc az ezüstérem
Az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert jövő kedden, az oroszok elleni világliga-meccsen, két és fél éves szünet után újra játszik a magyar férfivízilabda-válogatottban.
A Norvég Alap pénze nem alamizsna
Perényi Zsigmond arra is felhívta a figyelmet: a kormány nem engedheti meg, hogy külföldről a magyar belpolitikába avatkozzanak.
Pongrátz András: Nem élhetünk más nemzet elvárásai szerint
Hisz a Mi Hazánk Mozgalom parlamentbe jutásában a párt alapítója, aki szerint a balliberálisokkal összebútorozott Jobbik csőcselékpárttá lett.
Szembemehetünk Berlinnel
A nézeteltérések elsősorban onnan származnak, hogy Magyarország bekerült az EU-ba és a NATO-ba, megnőtt a szuverenitása, a mozgástere – mondta a Magyar Nemzetnek Hettyey András.
Patinás osztrák hadiipari céget vásárolt a magyar állam
Bő kilenc éve a polgári kormány egy lényegében lefegyverzett honvédséget örökölt meg, mára viszont nemcsak a lemaradást sikerült behozni, de a magyar állam megjelent a nemzetközi porondon is.
Egy társaságban Sir Alexszel
Kozma István a Liverpool történetének első magyar mezőnyjátékosa a Mészöly Focisulinál szakmai igazgatóként dolgozik, rálát a magyar futball problémáira és nem rejti véka alá a véleményét.
Két vasat tart a tűzben
Kerstner Róbert a közelmúltban világbajnoki bronzérmet szerzett Japánban. No nem eredeti sportágában, a cselgáncsban, hanem szumóban. A váltás hátteréről is beszélgettünk vele.
Csak hagyni kell áradni az érzést
Nehéz lenne megmondani, melyik volt Dibusz Dénes nagy napja. Másfél hete szombaton az Újpest, csütörtökön a CSZKA, netán vasárnap a Fehérvár ellen?
Asztrik főpap és a táncdalok
Derzsi György színművész, operetténekes, rendező 2014-ben megírta első zenés darabját Kincsem címmel, egy ideje pedig a táncdal felé fordult. Az útkeresésről és jövőbeli terveiről is beszélgettünk.
Jut idő a megfelelő tervezésre
Hosszabb távon több száz tervet szeretnénk a Nemzeti mintaterv-katalógusba felvenni, hogy az ország minden szegletére legyen megfelelő építészeti megoldás.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …