Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Interjú

A koronavírus lezárt egy aranykort
Az Erste Bank elnök-vezérigazgatója úgy véli, minden erőre szükség lesz a gazdaság újraindításához.
„A világjárvány megmutatta, milyen törékeny az életünk ”
Zeffer András a P. Mobil, Tunyogi RockBand és a Mobilmánia klasszikus dalait mutatja be minden nap otthonában zongorán, amit a Facebook-oldalán követhetünk.
Örömzene és kihívások
A zenekar a Hangfoglaló program első év­adának induló előadói alprogramjában volt támogatott, ami azt jelenti, hogy lényegében az első nagylemezüket, klipjüket ennek segítségével készítették el.
A rockzenész, ha röghöz van kötve...
Be kellene tartania mindenkinek az elkülönülést, ha nem akarunk egyes külföldi államok jelenlegi tragikus helyzetébe kerülni – mondta Paksi Endre, az Ossian zenekar frontembere.
Jó hallás nélkül ez favágás
Az akusztikusnak meg kell tanulnia látni, az építésznek pedig meg kell tanulnia hallani – vallja Borsiné Arató Éva, a Magyar Mérnöki Kamara akusztikai tagozatának vezetője.
Simicskó István: Jó érzés látni, hogy minél többen igyekeznek összefogni
A kormánypárti képviselő újbudai választókörzetében önkéntesekkel együtt segíti a koronavírus-járvány által leginkább fenyegetett idősebb embereket.
Ökölcsapás az öntöttvas radiátorra
Gáspár Tamás hazai közönség előtt, az akkori Budapest Sportcsarnokban telt ház előtt lett világbajnok, továbbá nyert Eb-t, és kapja az olimpiai bajnokokat megillető életjáradékot is.
Hende Csaba: Az alkotmányos jogainkat nem fenyegeti veszély
Az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke hangsúlyozta: ha a járványveszélyhelyzet elmúlik, megszűnik a különleges jogrend.
Megoldást jelentenének a rettentő szigorú szupermax börtönök
Az 1960-ban alapított Országos Kriminológiai Intézet a Legfőbb Ügyészség tudományos, kutató és képzési szerve. Vókó Györggyel, az intézet igazgatójával beszélgettünk.
A semmit csinálni száz százalékon
A magyar kosárlabdában nem a halasztást választották, hanem idő előtt, eredményhirdetés nélkül befejezték a bajnokságokat a koronavírus miatt.
Nem állhatnak le az építkezések
Egyelőre nincs komolyabb fennakadás az építkezéseken, az építőiparban, problémák elsősorban a szállítmányok késéséből adódnak, adott helyzetjelentést lapunknak Koji László, az ÉVOSZ elnöke.
Számok igazolják a családvédelmi akcióterv intézkedéseinek sikerét
Magyarország élen jár a családok támogatása terén – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS) elnöke.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!