Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Interjú

Játékosmúltja készítette fel az edzői pályára
A Ferencváros az alapszakasz után a középszakaszt is az élen zárta a magyar központú jégkorongbajnokságban, az Erste Ligában.
Istenszolgálat történelmi időkben, görbe utakon és egyenes gerinccel
Állandóan hálát adok az Istennek azért, ahogy a sorsom alakult, és hogy szolgálhattam az egyházat — jelentette ki a Magyar Nemzetnek Szabó Ferenc atya.
Házasság a rock and roll-lal
Tizennyolc esztendeje zenél. Szebelédi Zsolt, a sokoldalú, képzett muzsikus a jubileumok jegyében tölti az idei esztendőt.
Az önfeladást meghagyjuk mások ópiumának
Ugyanazok rasszistáznak, hivatkoznak sértő módon a harmincas évekre, akik erővel kinyitnák Európa kapuit a bevándorlók előtt — hangsúlyozta a Magyar Nemzetnek Dömötör Csaba.
Apja el akarta törni a kezét
A lassan 72 éves Gellér Sándor az édesapja révén futballistacsaládba született, maga is a zöld gyepen tervezte a karrierjét, ám végül a palánkok világában kötött ki.
Brüsszel célja a politikai integráció
Ha tehetné, ma is a brit kilépés mellett szavazna Syed Kamall, az Euró­pai Konzervatívok és Reformerek európai parlamenti frakciójának társelnöke.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.