Egy gyerek kér engedélyt a fehérorosz katonáktól, hogy megtámadja a lengyel határőröket + videó

Újabb videót tett közzé a lengyel Honvédelmi Minisztérium, amelyen tájékoztatásuk szerint az látható, ahogy egy bevándorló gyerek engedélyt kér a fehérorosz hatóságoktól a lengyel határőrök megtámadására – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 11. 21. 18:09
Forrás: Képernyőkép/Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb bizonyíték, hogy a fehérorosz hatóságok hogyan használják fel a migránsokat – írta bejegyzéséhez a lengyel minisztérium.

A videón látszik, ahogy egy gyerek a lengyel–fehérorosz határkerítésnél odamegy a belorusz rendőrökhöz és beszél velük. A lengyel hatóság tájékoztatása szerint a migráns gyerek engedélyt kért, hogy kővel támadhasson a lengyel tisztekre.

Ahogy arról korábban a V4NA is beszámolt, a lengyel hatóságok korábban egy olyan videót is megosztottak, melyen az látszott, hogyan kísérik a fehérorosz határőrök a lengyel határkerítéshez a migránsokat.

Máskor pedig azt mutatták be, hogy a belorusz hatóságok hogyan használják fel a hatósági járműveket arra, hogy a lengyel tiszteket elvakítsák és megzavarják.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.