Nagy-Britanniában azt tanítják a gyerekeknek, hogy teljesen egészséges dolog a nemváltás

Hat–tízéves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést egy bécsi iskola tanárnője, aki szemléltetésként egy női babát használt. Az osztrák főváros baloldali vezetése vizsgálatot ígért, amikor a felháborodott szülők a sajtóhoz fordultak, de aztán nem történt semmi. Itthon a budaörsi gimnáziumban pedig egy transzvesztitát hívtak meg a tanulókhoz, hogy beszéljen nekik a transzneműségről és a nemváltoztatás előnyeiről. Van tehát miért népszavazást tartani Magyarországon – egy brit székhelyű keresztény jogvédő intézet vezető munkatársa, George Kiska a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában számolt be a gyermekek jogait védő munkájukról – írja a Híradó.hu.

Forrás: Híradó.hu2022. 01. 17. 7:40
US-LIFESTYLE-GAY-RIGHTS-GENDER-SOCIETY-BOOKS Fotó: FREDERIC J. BROWN Forrás: EUROPRESS/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten tartottak egy konferenciát tavaly, melynek témája a gyerekek, a gyermekjogok és a gyermeknevelés volt. A konferencián George Kiska is részt vett, aki a műsorban elmondta, hogy szeretné, ha több hasonlót szerveznének Nyugat-Európában is.

Sajnos a téma, a genderidentitás, transzgenderizmus puszta felvetése nyomán a baloldaliak és aktivisták rögtön gendergyűlöletet, homofóbiát kiáltanak

– mondta, majd hozzátette: csakhogy ilyenről nincs szó, ez egy gyenge érv, egyfajta lustaságot mutat az aktivisták részéről. „Ugyanis a mi érveink homlokterében a gyerekek legjobb érdekének biztosítása áll”.

 

Mi ezt hozzuk fel, hogy nem gondoljuk különösképpen egészségesnek, hogy egy 13-14 évesben elnyomjuk a pubertáskort, vagy, hogy azt mondjuk nekik, a gender, azaz társadalmi nem eltér a biológiai nemüktől, anélkül, hogy ezt bármiféle arra feljogosított egészségügyi hatóság felügyelné 

– húzta alá.

George Kiska rémületesnek nevezte azt a gyakorlatot, amikor egyes iskolák Nyugat-Európában kormányzati támogatással beépítik a programjaikba a genderkérdést, ami azt mondja a gyerekeknek, hogy teljesen egészséges dolog, ha valaki rálép a nemváltás útjára – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Kiemelte, hogy 

a fenti programokban részt vevő gyermekek a statisztikák szerint sokkal nagyobb arányban tesznek magukban kárt.

A keresztény jogvédő intézet vezető munkatársa elmondta, hogy Nagy-Britanniában az elmúlt néhány évben több ezer gyereket utaltak be nemi identitással foglakozó klinikákra, ahol lehetővé teszik számukra a pubertás elfojtását gyógyszeres úton, alávethetik magukat veszélyes nemihormon-kezelésnek.

Én nem hiszem, hogy bárki tud olyan magyarázatot és érvet mondani, ami amellett szól, hogy egy négyéves számára a nemváltoztatást dicsőítsék. Nem látom a nevelési értéket ebben, ráadásul a négyévesek szíve és lelke még túlságosan fogékony a különféle benyomásokra ahhoz, hogy ilyen anyagokat népszerűsítsenek nekik

– fogalmazott.

Majd hozzátette: ez a valóság az Egyesült Királyságban és másutt is Nyugat-Európában. 

Nagyon remélem, hogy Magyarország nem száll fel erre a hajóra.

Az eredeti cikk és a teljes beszélgetés IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Europress/AFP/Frederic J. Brown)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.