Videón a félelmetes eszköz, amit az ukrán hadsereg kapott

Az ukrán erők új M777-esét az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália küldte segítségül.

Forrás: Twitter2022. 05. 14. 7:34
null
Mariupol, 2022. május 13. Az önhatalmúlag kikiáltott "Donyecki Népköztársaság" rendkívüli helyzetek minisztériumának alkalmazottai a bombatámadásban megsemmisült színház épületének romjait távolítják el az ellenõrzésük alatt álló délkelet-ukrajnai Mariupolban 2022. május 12-én. MTI/AP Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Twitter-felhasználó szerint, szórakozásból lőnek a katonák lakóépületekre és hajtanak az autókra tankokkal Mariupolban.

Az alábbi videón a folyamatos rakétaindítások láthatók.

Az ukrán erők új M777-ese, amelyet az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália küldött segítségül.

Ukrajna 59. gépesített gyalogdandárja művelet közben.

Borítókép: Az önhatalmúlag kikiáltott „Donyecki Népköztársaság” rendkívüli helyzetek minisztériumának alkalmazottai a bombatámadásban megsemmisült színház épületének romjait távolítják el az ellenőrzésük alatt álló délkelet-ukrajnai Mariupolban (Fotó: MTI/AP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.