Donald Trump 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért

Alacsony adókat és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését ígérte.

Forrás: MTI2022. 11. 16. 6:50
TRUMP, Donald
Warren, 2022. október 2. Donald Trump volt amerikai elnök beszédet mond egy kampányrendezvényen a Michigan állambeli Warren városban 2022. október 1-jén. A félidõs kongresszusi és helyi választásokat november 8-án tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Jose Suarez Fotó: Jose Suarez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.

Azonnal felveszi a harcot az inflációval – jelentette ki a republikánus politikus. Alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését.

Donald Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte az amerikai élet középpontját jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte.

Úgy fogalmazott, hogy 

befejezi Joe Biden jelenlegi elnök háborúját az amerikai energiatermelés ellen, és intézkedik arról, hogy az energiaárak csökkenjenek.

Úgy vélte, most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert most látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, mit kell visszaállítani. A nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte – fejtette ki.

Ismét Amerika lesz az első, minden politikai intézkedésben ez érvényesül majd, Amerika visszatérése most kezdődik – ígérte Donald Trump, miután bejelentette, hogy ismét versenybe száll az elnöki pozícióért.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Jose Suarez)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.