A BLM-hisztéria: „rasszista” élelmiszerek, betiltott sorozatok

Hősként ábrázolták a rendőröket, ezért megszüntette több rendőri munkáról szóló televíziós sorozat sugárzását a Netflix és a Paramount Network az Egyesült Államokból elterjedt BLM-tüntetések hatására. A Pepsi élelmiszer-üzletága visszahívta egyik legnépszerűbb termékét, a Mars Foods pedig áttervezi az egyik világszerte ismert és kedvelt gyorsrizsmárka arculatát, mert ezek logóját rasszistának bélyegezték – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 06. 18. 17:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Globális márkaként felelősséggel tartozunk azért, hogy kiálljunk a rasszista elfogultság és az igazságtalanságok ellen” – áll a Mars Inc. közleményében, amelyet azután adott ki az amerikai élelmiszeripari vállalat, hogy a BLM-aktivisták rasszistának bélyegezték az Uncle Ben’s rizs logóját, amely egy afroamerikai farmert ábrázol. „Miután mi figyelünk a vásárlóinkra, különösen a fekete közösség hangjára […] belátjuk, hogy ezt csak oly módon tehetjük meg, ha fejlesztjük az Uncle Ben’s márkát, beleértve annak vizuális megjelenítését és márkaidentitását” – teszi hozzá a Mars Inc. szerdán kiadott közleménye.

RTÉ News

@rtenews

Two major US food companies have said they would change the Aunt Jemima and Uncle Ben's brands, both of which feature African American mascots https://www.rte.ie/news/world/2020/0617/1148009-pepsico-aunt-jemima-george-floyd/

Uncle Ben's, Aunt Jemima to rebrand over stereotypes

Two major US food companies have said they would change the Aunt Jemima and Uncle Ben's brands, both of which feature African American mascots.

rte.ie

19

CBS News

@CBSNews

Aunt Jemima to change name and image due to origins based on a racial stereotype https://cbsn.ws/2VaMJZ5

Aunt Jemima to change name and image due to origins based on a racial stereotype

A spokesperson said the company recognizes „Aunt Jemima's origins are based on a racial stereotype.” A new name and packaging will roll out later this year.

cbsnews.com

351

Sara Gonzales

@SaraGonzalesTX

Live PD has now been cancelled, because everything is stupid in 2020.https://www.foxnews.com/entertainment/live-pd-canceled-ae-protests-civil-unrest

'Live PD' production ceased at A&E amid protests, civil unrest

„Live PD” has been axed by A&E amid ongoing protests in opposition to police brutality against black individuals.

foxnews.com

400

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.