A brüsszeliták kikezdték a Magyar Alaptörvényt

Eddig jőjj és ne tovább; ez itt ellene áll kevély habjaidnak! (Jób, 38,11)

Nagy Árpád
2020. 03. 20. 14:57
null
A parlament 2011-ben fogadta el a legmagasabb szintű jogszabályt Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész friss hír, hogy elmeszelte az EU bíróság, vagyis EU jogot sért az, hogy biztonságos országból érkező „szíriait” nem fogad be Magyarország. Menjünk sorjában, hogy is jutott ez odáig, hogy a brüsszeli macskajancsik – most éppen Luxemburgban – ezzel foglalkozzanak.

Először kellett egy magyar hazafi bíró, aki az uniós bírósághoz fordul. Ő ugye bizonyára nem tudta, hisz nem ezzel foglalkozik (de ezzel!), hogy a Genfi Konvencióból és az Alaptörvényünkből is kiolvasható, hogy biztonságos országból menekültet nem fogadunk be. Azt már fel sem tételezzük, hogy az egyszerű jogban járatlan logika is ezt diktálja.

Másodjára szükség volt arra, hogy a Helsinki Bizottság is megfürödjön ebben az ügyben, „védve” a menekültet, akit már sok ezer kilométer óta nem üldöz senki, mégis menekül.

Harmadjára meg ott vannak a brüsszelita sóhivatalnokok, akik bontanák már nagykalapáccsal Alaptörvényünket, ha hagynánk, vagy ha a hazai ötödik hadoszlop volna oly erős, hogy hozzásegíti őket. (Szerencsére harmatgyenge, ezért kell az álcivilek egyre erőszakosabb hálózatait kívülről finanszírozni...)

No, és csak úgy, megint minden prókátori végzettség nélkül, mi lenne akkor, ha az EU ítészei felülírnák a Magyar Alaptörvény bármely passzusát? Hogy az álcivil szervezetek ezt szeretnék, azt még talán meg is értem, mert nekik elemi (értsd: anyagi) érdekük, hogy onnan támogassák őket, de hogy ezt bármelyik magyar, nemzeti érzelmű ember hagyná, nos, afelől erős kétségem van.

Tehát eddig és ne tovább!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.