A First Lady is megszólalt járványügyben

Az amerikai first lady, Melania Trump is szerepel majd abban az új, koronavírus-járvány elleni tévékampányban, amelyben a kézmosás fontosságára és a társadalmi távolságtartásra hívják fel az emberek figyelmét.

Forrás: MTI2020. 03. 19. 12:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közszolgálati hirdetéseket az ABC, a CBS, az NBC és más csatornák is sugározzák majd. A reklámban a Trump-kormány szakemberei tájékoztatják a polgárokat arról, „hogyan védhetik meg magukat a járványtól, és hogyan kerülhetik el a legtöbb kockázatot” – írta a Fehér Ház közleményében.

A Nickelodeon hasonló kampányt indít gyerekek számára. A műsoridőt a csatornák ingyen bocsátják rendelkezésre.

Az egykori modell, Melania Trump jóval kevesebbet van a reflektorfényben, mint számos korábbi first lady. Eddigi legfontosabb kezdeményezése a Be Best-kampány volt, amely a gyermekek biztonságára és jólétére koncentrált.

A közszolgálati hirdetések a kormány coronavirus.gov honlapján is megjelennek, ahol folyamatosan tájékoztatják a lakosságot a járvánnyal kapcsolatos szükséges tudnivalókról.

Az Egyesült Államokban a Covid-19-betegek száma lassan eléri a nyolcezret, és 146 halálos áldozata van már a járványnak. Amerikaiak milliói maradnak otthon. Trump elnök bejelentette, hogy kórházhajókat szerelnek fel a kórházak várhatóan fellépő túlterheltsége miatt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.