A koronavírus miatt elmarad az EP jövő heti strasbourgi ülése

A koronavírus-járvány erősödése miatt nem tartják meg az Európai Parlament (EP) jövő hétre tervezett négynapos plenáris ülését Strasbourgban, a tanácskozást videókonferencia keretében rendezik meg – közölte az Európai Parlament elnöke csütörtökön a Twitter közösségi oldalon.

Forrás: MTI2020. 10. 15. 12:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

David Sassoli kiemelte, a járványhelyzet Franciaországban és Belgiumban is nagyon súlyos, az utazás nem ajánlott. Az EP mindent megtesz azért, hogy az uniós parlament mihamarabb visszatérhessen szokásos munkarendjéhez, és ismét Strasbourgban tartsa meg plenáris üléseit – tette hozzá.

Az Európai Parlament a koronavírus európai megjelenése óta videókonferencia keretében tartja plenáris üléseit. A Brüsszelben tartózkodó európai parlamenti (EP-) képviselők bejárhatnak, az utazási nehézségek miatt távol maradó képviselők online vesznek részt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.