A szerb rendőrség épségben megtalálta az elítélt pedofil férfi által elrabolt kislányt

A szerb rendőrség épségben megtalálta vasárnap azt a 12 éves kislányt, akit tíz nappal ezelőtt rabolt el egy pedofíliáért elítélt férfi – jelentették belgrádi hírportálok hivatalos forrásokra hivatkozva.

Forrás: MTI2019. 12. 29. 20:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kislány jól van, de a niš-i központi kórház gyermeksebészeti osztályára szállították, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá.

Nebojša Stefanović belügyminiszter azt mondta, hogy a kislányt egy Niš mellet falunál találták meg, de az emberrabló még szökésben van, a rendőrség nagy erőkkel keresi a dél-szerbiai Niš környékén.

A kislányt tíz nappal ezelőtt tűnt el, és mint kiderült, egy Ninoslav Jovanović nevű férfi rabolta el, aki 12 évet töltött börtönben egy kislány megerőszakolása, illetve egy másik gyereken elkövetett nemierőszak-kísérlet miatt. A férfi tavaly szabadult, de ismét börtönbe került öt hónapra, mert a közösségi médiában zaklatott egy nőt.

Az elmúlt napokban több száz rendőr és önkéntes vett részt a bűnöző utáni hajtóvadászatban, keresőkutyákat és rendőrségi helikoptereket is bevetettek.

Meg nem erősített hírek szerint egy használaton kívüli házban – feltehetően nyaralóban – találta meg a kislányt az ingatlan tulajdonosa. Az épületben volt az emberrabló is, de kiugrott az ablakon, és kereket oldott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.