Betiltottak egy újabb motoros bandát Hollandiában

A közrend védelmére hivatkozva azonnali hatállyal betiltotta a No Surrender nevű motoros klub hollandiai működését pénteken egy bíróság, mindössze néhány nappal azt követően, hogy hasonló ítélet született a Hells Angelsre vonatkozóan.

Forrás: MTI2019. 06. 07. 21:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyben eljáró asseni törvényszék kimondta, hogy a No Surrender fenyegetést jelent a közrendre. Rámutattak, hogy számos tag érintett súlyos bűncselekményekben, amit a szervezet „kultúrája és struktúrája is elősegít”.

Ez azt jelenti, hogy még a klub logóját és nevét ábrázoló ruhadarabok viselése is tilos lesz az országban.

A klubnak mintegy 30 helyi szervezete és 900 tagja van Hollandiában.

A No Surrender és a Hells Angels mellett a Saturdarah és a Bandidos nevű motoros bandák működését is betiltották korábban Hollandiában. A fellebbezések ügyében még nem született döntés.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.