Bevándorlók bántalmaztak egy nőt a metrón Stockholmban

Arab és afrikai származású férfiak bántalmaztak egy nőt a metrón, többször megütötték, megrúgták, és meg is fenyegették. Bár a metrón mások is utaztak, mégsem sietett senki a nő segítségére.

Forrás: V4NA hírügynökség2020. 10. 05. 19:00
null
Miután elmenekült még lefotózta támadóit a stockholmi nő
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Könnyeivel küszködve mesélte el egy nő a Samhällsnytt portálnak, hogy mi történt vele pénteken Stockholmban a metrón. Egy férfi ugyanis többi társától elszakadva Natalie mellé ült le szorosan, majd elkezdte fogdosni – amikor a nő szólt neki, hogy menjen arrébb, a férfi először kurvának szólította, majd megütötte őt, közben pedig nevetett – nyilatkozta a nő, akit bántalmaztak.

A férfihoz aztán három társa csatlakozott, mesélte el Natalie, így már négyen voltak ellene, egy afrikai és három arab származású fiatal férfi. Bár a nő próbált a metróról elmenekülni, ez nem sikerült neki, mert a banda elállta az útját, majd elkezdték ütlegelni, és közben többször is kurvának szólították. Natalie pedig mindeközben hiába sikoltozott segítségért, senki nem sietett a segítségére, pedig a metrón rajtuk kívül többen is utaztak.

A férfiak ráadásul nem csak megütötték, hanem meg is rúgták Natalie-t, aki ekkorra már a földön feküdt. Ezen kívül többször meg is fenyegették azzal, hogy megerőszakolják és megölik. A nő ráadásul hiába hívta fel a támadói figyelmét rá, hogy a szerelvényen vannak térfigyelő kamerák, amik felveszik őket – erre válaszul a banda egyik tagja csak a középső ujját mutatta a kamerának.

Végül egy állomáson a csodával határos módon sikerült leszállnia a nőnek és elmenekülnie a támadói elől, valamint egy képet is csinált az egyik férfiról. Most a portálnak arról számolt be, hogy tíz évvel ezelőtt még nem történtek hasonló incidensnek Svédországban, ez inkább a mai helyzetre jellemző.

Stockholmban és Svédország többi részén is egyre nő a bűnözés aránya a bevándorló hátterű személyek és bandák körében. Ráadásul egy új trend is kialakulóban van a bandák összetételénél, sokszor ugyanis második generációs migránsok alkotják azokat, ezzel új kultúrát teremtve a no-go zónákban.

Linda Staaf, a svéd nemzeti operatív részleg információszerzési egységének a vezetője szerint a második generációs migránsok úgy nőttek fel Svédországban, hogy elidegenedve érzik magukat az ottani társadalomtól, emiatt csatlakoztak a bandákhoz. Bár a szüleik soha nem viselkedtek volna így az anyaországukban, ez a felfogás náluk már megváltozott.

A bűnözők között ráadásul egyre több a fiatal migráns is. A statisztikák szerint számos bűncselekményt követnek el a 8 és 14 év közötti fiatalok, ezek pedig nem csak egyszerű bolti lopások, hanem komoly rablások.

Többszörös erőszakolót sem tudnak kiutasítani Svédországban

5 év alatt 8-szor erőszakoskodott egy férfi Svédországban, mégsem tudják kiutasítani. A notórius férfi 15 év alatt sem kapott állampolgárságot és családja sincs, de az ügyész szerint a svéd törvények miatt nem küldhetik vissza Közép-Afrikába. Egy újabb abszurd történet, ezúttal Örebroból – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Egy a közép-afrikai Burundiból származó férfi 5 év alatt nyolc alkalommal erőszakoskodott. A ma már 29 éves Bashiri Sahabu 2005-ben érkezett Svédországba. Lopás és kábítószeres bűncselekmények mellett, öt évvel ezelőtt megpróbált egy férfit megerőszakolni egy vonaton Stockholmban.

A korábbi svédországi atrocitásról szóló cikket ITT olvashatja tovább.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.