Brit választások: az egészségügy és a brexit érdekli leginkább a választókat

Az egészségügy helyzete és a Brexit érdekli leginkább a brit választókat – mondta Magyarics Tamás külpolitikai szakértő.

Forrás: MTI2019. 12. 06. 13:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakértő elmondta, a december 12-ei választások előtt a Munkáspárt azt ígérte, hogy növelni fogja az egészségügyre szánt kiadásokat, míg a konzervatívok az egészségügyi dolgozók létszámát bővítenék.

A Brexit esetében a konzervatívok a 2020. január 1-jei kilépést ígérik, míg a Munkáspárt az unió elhagyásának újratárgyalásával kampányol.

Magyarics Tamás elmondta azt is, hogy Jeremy Corbynnak, a Munkáspárt vezetőjének támogatottsága nagyon alacsony, a pártja is népszerűbb nála, miközben Boris Johnson miniszterelnök – a felmérések szerint – elfogadottabb, mint a Konzervatív Párt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.